Böneflaggor

Intresseanmälan

Just nu söker vi personer som är intresserade av att hyra i kollektivet. Skicka ett brev eller e-postmeddelande och berätta lite om vem du är.
Adressen är: sture.halsanshus@gmail.com

 

Vad innebär det att börja hyra

Eftersom syftet med ett andligt kollektiv är utvecklas förväntas de som hyr ha ett intresse för personlig utveckling och meditation. Varje person som har något att bidra med kan också vara gagn för hela kollektivet. Min lärare, Akong Rinpoche, sa att man bidrar genom att meditera, studera andlig litteratur eller arbeta. Då växer vi tillsammans. Det förväntas också att man bidrar med två timmar arbete varje dag. Det kan vara hushållsarbete, ved, trädgårdsarbete eller liknande.
Det finns olika möjligheter att hyra i kollektivet. Under sommarhalvåret ingår el, men under vinterhalvåret betalar man för det man förbrukar i sitt eget rum.

Matkostnad:
Om man väljer att äta tillsammans så betalar man 80:- per dag för matkostnaden. Du kan också välja att själv stå för matkinköpen.


Hyreskostnad:

  • Per månad 2500:-
  • Veckovis 900:-
  • Per dag 170:-

Sommar (april-september) : Vanlig förbrukningsel ingår men inte elelement som du använder för uppvärmning i ditt egna rum. Normalt behövs ingen uppvärmining om det är högsommar.

Vinter (oktober-mars): Utöver hyran betalar du elförbrukning i ditt egna rum och den ved vi använder för att värma upp huset generellt. Vedkostnaden är ungefär 300:- per månad, Det kommer att finnas en elmätare i sovrummet. Den allmänna elen i övriga rum ingår i månadshyran.

 

 

Regler för att hyra

Om du är intresserad kan jag skicka dig information om vad som gäller.

Donationer

Om det är någon som vill stödja det här projektet så tas donation tacksamt emot. Pengar kan sättas in på Pg 428 57 98- 7. Om du vill får du gärna vara anonym. Ange att det är en donation till kollektivet i Byvalla.

EnglishSwedish

Länkar

Mindfulnesscentrum
Sömnlöshet
Akupunktur
Samye Ling
Buddistisk psyko- terapi utbildning

NYHETER:

Vi har haft flera fina retreater och undervisning under flera års tid. Varje år kommer vi att ha ytterligare 6 retreater. I grannfastigheten har vi meditationsrum, sovrum, toalett och dusch. Här kommer några bilder från retreaterna.

------------------------

Ny facebooksida!
Kolla gärna in på Byvalla - Ett buddhistiskt kollektiv och retreatcenterFacebook-sida.
Där hittar du bl.a. fler foton, info samt en del visdomsord. Du får även gärna bli medlem!

Nytt bildspelet om Byvalla!!